Display ting og sager

Display ting og sager

21/01/2016 Slået fra Af Erasmus

Tja, det er vel tilladt at være heldig, tænkte jeg for en god uges tid siden, da jeg af det firma, jeg er ansat i, havde fået til opgave at stå for opbygningen af en forholdsvis stor stand på den erhvervsmesse, der hvert år afvikles i den store sportsarena her i byen.

Jeg har ikke tidligere erfaring med den slags, så jeg var bestemt ikke særligt forhippet på den opgave, men det er første gang, firmaet deltager i sådan en messe, så der er heller ikke nogle af mine kolleger, der har erfaring med den slags.

Mit held bestod i, at jeg under en inspektion af forholdene i den store sportshal mødte en god bekendt, og jeg fandt hurtigt ud af, at han havde masser af erfaring med at opbygge den slags messestande, og han ville heldigvis gerne give mig nogle gode fif.

Vi spadserede rundt i de ”gader”, som allerede var markeret. Messen er nemlig opdelt i forskellige brancher, som har hver sin gade, og de er forsynet med store gadeskilte, så de besøgende på messen kan finde rundt. Det er gadeskilte som disse: http://www.displaylager.dk/gadeskilte

Min bekendt nævnte, at jeg nok skulle regne med ret store udgifter, når vi i vores firma ikke har noget udstillingsmateriale fra tidligere lejligheder, men det vidste jeg godt, og jeg har et pænt stort budget til formålet.

Han understregede, at tingene skal se professionelle ud og udstråle kvalitet, hvis man vil have kunderne i tale. Det nytter ikke bare at klistre et eller andet banner op på en væg, for budskabet trænger lettere igennem, hvis man bruger nogle flotte roll-ups til bannerne – og hvis de skal stå sådan, at de kan ses fra begge sider, skal man huske at anskaffe sig dobbeltsidede roll-ups.

Jeg noterede flittigt ned, efterhånden som hans gode råd om de forskellige detaljer kom frem. Han var også inde på, at det ser sjusket ud, hvis man bare smider en stak brochurer på et bord. Det giver langt mere respons, hvis kunderne finder dem i nogle flotte brochureholdere, og de koster trods alt ikke alverden, som han sagde.

Da jeg fortalte ham, at vi havde en ide om at lave nogle pæne print i A3 størrelse og klæbe op på skillevæggene på vores stand, for vi har planlagt en række forskellige tilbud til de besøgende på messen. Aldrig, svarede han med fasthed i stemmen. Det er helt fint med selv at lave sådan nogle print, for de kan sagtens se meget professionelle ud, men hvis de skal gøre sig ordentligt på messen, skal de sættes ind i nogle flotte snaprammer, så de kommer til at ligne noget gennemarbejdet, når de hænger på skillevæggene.

Med sådan nogle taler vi stadig om ret beskedne investeringer, fortsatte han, og de kan bruges til mange messer, hvis man passer lidt på dem. Men hvis du har plads i budgettet, vil jeg anbefale at investere i nogle få LED-displays, for sådan nogle sender et virkelig professionelt signal, og de får helt uvilkårligt en del af messens besøgende til at søge mod netop jeres stand, forklarede han.