Print og tryk i København

Print og tryk i København

17/02/2023 Slået fra Af Kristian

Der er virkeligt tryk på. I skændes lidt. I gruppen. Det er fordi I alle sammen er godt stressede over, at jeres afgangsopgave – specialet – skal være færdigt og afleveres i 14 eksemplarer om en uge. Og der har været uenighed imellem jer om, hvordan selve strukturen af projektet skal bygges op. I er dog kommet nogenlunde til enighed om indholdets rækkefølge. Lige nu er I så ved at skrive rent.

Korrektur

Der skal ryddes op i stave og kommafejl. Der skal omformuleres, så den besked, I vil have frem, bliver let forståelig for læserne. Arbejdet går sådan set godt nok. Men der er stadig lang vej endnu. Mindst et par dages arbejde. Ok, det lyder da som om, I har godt styr på det. Men husk lige, at I skal aflevere specialet i 14 trykte eksemplarer – udover det elektroniske!

Et godt og hurtigt trykkeri

Det er derfor en god idé, hvis I finder et trykkeri, som kan fortælle jer, hvor lang tid, det vil tage jer at få lavet de mange print. Det kan tage et par dage. Det kommer jo helt an på, hvor travlt, der er på trykkeriet.

Dette har I måske slet ikke tænkt på. Så husk det lige: Gå på Google og søg efter ”print København” og få lavet en aftale med et godt trykkeri.

Men husk at gøre det nu, så I ved, hvor lang tid I har tilbage at skrive jeres speciale rent i. Der kan nemlig godt ske det, at I bliver nødt til at arbejde de næste par nætter også, hvis I skal nå det hele til tiden. Og til tiden – hvad vil det sige?

Ja, det vil sige, at I også skal finde tid til at hente de trykte eksemplarer af jeres speciale og få dem afleveret til eksamenskontoret og biblioteket. Derfor skal I måske finde det trykkeri, som ligger tættest på det sted, hvor én af jer bor, så I ikke spilder tiden.