Gulve og solafskærmning

Gulve og solafskærmning

02/03/2021 Slået fra Af Kristian

Det er vist meget heldigt, at vi er delvist på hjemmearbejde i denne her periode. Det giver vores arbejdsgiver en mulighed for at lave nogle forbedringer på kontoret, uden at alle bliver forstyrret af håndværkere, der larmer.
Jeg var inde på kontoret i forgårs, fordi jeg havde et møde. Og da jeg ankom, kunne jeg se, at der var malere i gang med at male alle væggene. Endelig. Det er noget, vi har snakket om på kontoret. Altså at det godt kunne trænge til en omgang maling. Nu bliver det gjort. Nu var den maler, der malede ved inde i det rum, hvor jeg plejer at sidde, ikke så larmende. Men jeg kan ikke tage lugten af maling. Jeg får kvalme. Også selvom der bliver luftet godt ud. Så fordi halvdelen af os ikke møder på kontoret, kunne jeg heldigvis flytte min lap top ind på et andet rum og arbejde der. Intet problem. Alle er glade og kan gøre deres arbejde.

Forbedringer på vej

Da det blev fyraften, og jeg var på vej ud ad døren, mødte jeg min chef. Han spurgte, om jeg kunne lide farven på væggene inde i kontoret. Ja, den var fin. Han fortalte mig, at de har besluttet at lave flere forbedringer i bygningen i de kommende uger. Han spurgte også, om der var mulighed for, at jeg ikke kom på kontoret i de næste 3 dage. Jeg sagde, at det var intet problem. Jeg havde ikke planlagt andre møder i den uge. Jeg spurgte ham, dog om hvorfor og hvad der skal laves.

Farver på gulvet

Han fortalte mig, at de har planlagt at få lagt nogle farverige tæppefliser på gulvene i stedet for det linoleum, der ligger lige nu. De vil også sørge for, at der kommer bedre solafskærmning end den, vi har nu. De har sådan set bare besluttet sig for at skabe et bedre arbejdsmiljø for alle. Og nu, hvor vi ikke kommer så ofte på kontoret, er det det rigtige tidspunkt at gøre den slags arbejder på.

Jeg kunne ikke være mere enig med ham. Så jeg lovede, at jeg ville sprede rygtet om forbedringer på kontoret og sende en mail til alle mine kollegaer om, at de skal sørge for at begrænse deres besøg på kontoret, indtil arbejderne er færdige.

Det med solafskærmning

Jeg spurgte ham, dog om lidt detaljer med hensyn til solafskærmningen. Der er flere af mine kollegaer, der har nævnt, at de faktisk gerne ville have udvendig afskærmning. De bryder sig ikke om de gardiner, vi har nu. De siger, at de lugter og støver. Da jeg fortalte min chef det, fik jeg at vide, at det var han godt klar over. Det har faktisk været en kilde til irritation for ham selv i lang tid. Så løsningen bliver muligvis noget med rullegardiner eller udvendige persienner. Det er noget, de lige skal finde ud af i samarbejde med firmaet, som de har en aftale med. Efter vores lille samtale tog jeg hjem og begyndte at skrive en mail til mine kollegaer om, at vi får et bedre arbejdsmiljø på kontoret.