Hundekonsulent

06/12/2017 Slået fra Af Hother B.løde

Dette er stedet, hvor du kan finde positiv vejledning om hunde. Giv dig selv, hunden og andre plads til at tænke positivt – og husk at glæde, energi og optimisme er selve drivkraften til succes med hunden. Lær at forstå din hund, og lad din hund forstå, hvad du ønsker den skal gøre. Den grundlæggende tanke i positiv træning.

Baggrund

Jeg er hundeadfærdsbehandler. Jeg har altid haft en forkærlighed for hunde, deres adfærd, historie, og de forskellige racers egenskaber. Jeg hjælper med at behandle adfærdsproblemer og lignende, samt vejleder om udvælgelse af race i forbindelse med køb af hvalp/ hund.

På hundeskolen forestår jeg den daglige træning af hundene, samt den nødvendige og personlige vejledning af hundens ejer. Min viden og forståelse har jeg opnået via erfaringer med hundene, fra egne oplevelser, andres oplevelser, samarbejde med egne og andres hunde. Samt teori.

Alt hvad vi arbejder med indenfor hundetræning er positivt, hvorfor al straf både fysisk og psykisk af hunden, ikke kan accepteres. Hos os er det meget vigtigt, at begge parter har det sjovt når der trænes.

Hundeforsikringer

Husk, at det er lovpligtigt at tegne en hundeansvarsforsikring. Hvis ikke din hund er ansvarsforsikret, og den forårsager en ulykke, hænger du, som hundeejer, på regningen personligt. En hundeforsikring koster kun få hundrede kroner om året, så der er ingen undskyldning for ikke at tegne en.

Det kan ligeledes være en rigtig god ide at tegne en sygeforsikring til din hunde. Hundesygeforsikringen dækker op til 90% af dyrelægeregningen, hvilket kun efterlader en lille procentdel, som du selv skal betale, læs alt om hundeforsikringer på Dyr.dk.

Priser

Enetime/ Rådgivning om problemer, adfærd og træning ude hos klienten. Inkl.. opfølgende tlf. samtale ca. 14-21 dage efter konsultation. Pris: 475 kr.

OBS: Første 10 km gratis x 2, derefter + 2,50 kr. pr. km. ud til kunden, 2,50 kr. pr. km. hjem.
Enetime. Hundetræning og råd her på adressen. Pris: 375 kr.

Hvalpetest

Pris bliver fastlagt efter, hvor store kuldene er. En hvalpetest er vejledende hjælp til opdrætter og køber. Hjælp til at fortælle opdrætter og køber hvad hver enkelt hvalp kræver/ønsker fremover. Der laves papir med information om hver hvalp i kuldet. Pris: Fra 695 kr. – 1195 kr.

OBS: Første 10 km gratis x 2, derefter + 2,50 kr. pr. km. ud til kunden, 2,50 kr. pr. km. hjem.

Kostvejledning – Få lavet en individuel kostplan for din hund, så den får det korrekte hundefoder i de rigtige mængder. Pris: 75 kr.

Rådgivning om valg af race (efter aftale). Ring og få tilsendt et spørgeskema, som vil hjælpe os videre for den efterfølgende konsultation. Pr. telefon ca. 30 min. Pris: 225 kr.

Hjælp til Omplacering. Hjælpen består i at skrive hunden op på hjemmesiden, og tage imod opkald fra evt. interesserede – så I ikke selv skal stå med de svære samtaler. Beslutningen i sig selv er svær. Hunden skal blive boende hos jer i ventetiden. Når der er en kvalificeret evt. ny ejer til hunden. Udlevere vi med jeres accept kontaktoplysninger til den interesserede. Evt. andet kan aftales. Pris: 225 kr.