Far handler billig vvs online

Far handler billig vvs online

19/08/2017 Slået fra Af Erasmus

I den kommune, hvor min far på 84 år bor, har man nu besluttet, at der skal være en smart robotstøvsuger i alle de hjem, hvor kommunens hjemmehjælpere skal bidrage med rengøring. Min far bor stadig i den lejlighed, som han og min nu afdøde mor flyttede ind i for 8 år siden, og han klarer langt de fleste ting selv. Men han er noget gangbesværet og bruger rollator, når han skal ud at købe ind eller bare gå en tur, så han kan ikke selv klare den nødvendige rengøring i lejligheden.

Derfor har han nu i nogle år haft besøg af en social- og sundhedshjælper to timer hver anden uge, og tiden er blevet brugt primært til rengøring, hvilket for størstedelens vedkommende vil sige støvsugning af gulvtæpperne i stuen og soveværelset samt lidt gulvvask i køkken og badeværelse. Og nemt er det jo med især badeværelset, for fra har fået et helt nyt badeværelse for få år siden – topmoderne og med Grohe og hvad ved jeg.

Min far har altid glædet sig til, at hjemmehjælpen skulle komme, for der bliver jo også til en lille sludder om løst og fast. Selv om min far vist ikke føler sig ensom – han har en pænt stor omgangskreds i det blokbyggeri, hvor han bor – ser han frem til besøget af hjemmehjælpen.

Forleden dag fortalte hans faste hjemmehjælp, at for fremtiden kommer hun kun en enkelt time hver anden uge. Til gengæld skal en ny robot støvsuger klare støvsugningen, mens hun vasker gulv i køkkenet og badeværelset.

Det var min far i første omgang blevet noget foruroliget over, for så bliver der nok ikke tid til at sidde sammen over en kop kaffe, men hjemmehjælperen beroligede ham og mente, at det nok nærmere blev lige omvendt, for hun kunne jo langt fra få en hel time til at gå med at vaske gulvene i køkken og badeværelse. Hun havde nævnt for ham, at det jo er støvsugningen, der tager mest tid, så når hun nu slap for det, skulle der nok blive tid til en lille kaffetår.

Og så havde hun i øvrigt nævnt for min far, at hun jo kunne vise ham, hvordan man sætter sådan en robotstøvsuger i gang. Så kunne han jo bare sætte den til at støvsuge noget oftere, hvis han mente, der var grund til det.

Selv om min far er en ældre herre, kan han stadig sagtens finde ud af tekniske ting, så han blev glad for den udmelding fra hjemmehjælperen, for han har meget ofte tænkt, at der egentlig godt måtte blive støvsuget noget oftere end hver 14. dag, og nu kunne han så se den mulighed for sig.

For eksempel har jeg tit støvsuget for ham, når jeg har besøgt ham, men da vi bor over 100 km fra hinanden, kommer jeg naturligvis ikke så tit på besøg, som jeg egentlig gerne ville. Han klarer sig også forrygende godt, og han er skarpå på for eksempel internettet. Faktisk var det ham, der fortalte mig om den webshop, der i dag er den absolut billigste og bedte med billig vvs og elartikler: https://www.elvvs.dk/

Min fars kommune har faktisk tilbudt ham en plads på et plejehjem, men han vil helst blive i sine vante omgivelser, så længe han kan klare sig selv. Og det kan han indtil videre sagtens, for han har ingen problemer med for eksempel at lave mad eller med den personlige hygiejne.