Hvem kan i Hvidovre?

Hvem kan i Hvidovre?

25/02/2022 Slået fra Af Kristian

I mange familier er der en logisk arbejdsfordeling, når det handler om at holde hjemmet rent. Ofte er det et fællesarbejde for hele familien. Måske en mandag eftermiddag, hvor alle alligevel er hjemme, og hvor der er tid. Hos nogen er det et job, der tildeles alt efter, hvordan situationen er. Måske er der én i familien, som arbejder meget og de andre, påtager sig opgaven.

Individuelt i hver familie

Det er individuelt, hvordan familien sørger for rengøring af boligen. Mange vælger også at købe sig til hjælp til dele af rengøringen. Især sådan noget som udvendig vinduespudsning er der mange, der hellere vil betale for end at kaste sig ud i. Og det er der gode grunde til. For det første er det et job, som kan være meget trættende. For det andet, så begår vi – helt almindelige mennesker – ofte fejl, når vi pudser vinduer. Det kan godt være, at vi ved, at vi får et bedre resultat, hvis vi bruger almindeligt opvaskemiddel i vandet. Men vi har måske en tendens til at putte for meget opvaskemiddel i vandet, fordi spanden kan rumme 10 liter vand – og så tror vi, at der skal mere til end der rent faktisk, skal. For meget opvaskemiddel i vandet, betyder nemlig, at der lægger sig et fedtet lag på ruderne, og de bliver ikke fint blanke. Det er skuffende at pukle med vinduerne bare for at opdage, at arbejdet og kræfterne man har lagt i det ikke, giver det ønskede resultat.

Eddike hjælper

Ok, nogen af os ved også, at man kan putte eddike i vandet, så de ikke bliver fedtede af opvaskemidlet. Og for, ligesom at styrke den effekt, som vi ved eddiken kan give, tilsætter vi derfor ammoniak. Haha, vi har ikke hørt efter i fysik- og kemitimerne: Syre og base neutraliserer hinanden. Eddike er syre. Ammoniak er basisk. Så hvorfor tilsætter vi begge dele til vandet? Det er spild af ressourcer og giver intet resultat. Hvis vi vil, så kan vi tilsætte lidt eddike, som dermed kan forhindre, at der lægger sig et fint lag fedt eller kalk på ruden.

Find en professionel vinduespolerer

Vi har alle haft de skuffende erfaringer. Og sidste gang jeg havde en dårlig oplevelse efter adskillige timers hårdt arbejde – udvendigt – med de store vinduer i husets stue, var jeg ikke i tvivl: ”Jeg skal finde en professionel vinduespudser i Hvidovre, som skal komme og gøre den del af arbejdet for mig.”

Ja, jeg bor her i Hvidovre. Jeg har fundet en vinduespudser, som kommer ca. hver 6. uge og udfører det stykke arbejde for mig. Jeg er glad for, at jeg fandt ham. Prisen er meget rimelig. Han er her altid til tiden. Og ja, jeg slipper for frustrationer og striber eller gråhvide pletter på ruderne.

Så hvis du også har de dårlige og frustrerende erfaringer, så vil jeg anbefale, at du gør det samme. Find en vinduespudser i det område, hvor du bor. Og hvis du bor her, så skal du naturligvis bruge den samme vinduespudser i Hvidovre, som jeg gør. Han er den bedste.