Kviklån

09/01/2020 Slået fra Af Hother B.løde

Et gratis kviklån?

Ja, det findes faktisk. I realiteten låner du i op til 30 dage uden at betale en krone i renter. Det kræver blot, at du betaler tilbage inden for de 30 dage. Gør du ikke det, løber der normale renter på.

Her er en oversigt over, hvor du kan lån penge rentefrit og gratis.

Med et kviklån uden sikkerhed kan du låne til alt, hvad du står og mangler, uden at der bliver stillet spørgsmål fra realkreditinstituttet. Hvad pengene bruges til er din egen sag, hvilket betyder, du kan bruge dem på alt lige fra et kørekort til det nyeste elektronik. Netop derfor er kviklån meget populære i dag, eftersom man kan få opfyldt sine ønsker, uden at en bankrådgiver skal stille spørgsmålstegn ved det fornuftige aspekt forbundet med det – sagt med andre ord spolere dine drømme.

I og med man selv er ansvarlig, kræver det dog også en noget grundigere research fra dig selv af, da du som sagt har det hele overladt til dig selv. Dette gælder både i forbindelse med at finde det rigtige lån, men ligeså vigtigt er et selvkritisk tjek af din egen økonomi.

Sidstnævnte kan være meget svært, da man som regel ikke har det neutrale synspunkt en bankrådgiver har, når det kommer til ens egen økonomiske situation. Det er dog enormt vigtigt, eftersom du ellers kan ende med et lån du ikke kan tilbagebetale og derfor i værste fald ender i RKI.

En RKI registrering vil være fatal for din fremtidige økonomiske ageren, da du vil have problemer med at låne penge til alt. Dette kan i fremtiden koste både hus og bil, så vær opmærksom og selvkritisk før du optager et nemt Kviklån. Kviklån uden renter er et ønskescenarie, men desværre ikke realistisk.

Er der nye kviklån i 2020?

Ja de første nye lånemuligheder er på markedet allere her i begyndelsen af januar.

Hvad indebærer et gratis kviklån?

Et gratis kviklån tilbydes til nye låntagere, og det er gratis (100%), hvis det betales tilbage på 30 dage eller mindre. Gør man ikke det, løber der renter på som vanligt.

Kviklån kan være din løsning, hvis du er under 25

Eftersom kviklån er meget nemme og hurtige at optage, har de fleste realkreditinstitutter et regelsæt de aldrig viger fra. Dette gælder blandt andet alder og RKI registrering. Der er mange, der har et alderskrav på 25 år, da de ellers er nervøse for deres penge og derfor undgår at låne ud til alt for unge.

Det kan dog sagtens lade sig gøre at optage et kviklån, også hvis du er under 25 år. Udvalget af udbydere bliver måske skåret lidt ned, men der er stadig et væld der tilbyder billige Kviklån. Derfor er Kviklån også et ideelt lån, hvis du står og mangler penge til dit kørekort eller lignende.

RKI registrering er derimod noget de færreste realkreditinstitutter accepterer, eftersom du her er registreret som tidligere dårlig betaler. Der kan være mange grunde til du er havnet i RKI, men overordnet set er det de færreste realkreditinstitutter der acceptere dette.

Ingen har naturligvis interesse i at låne penge til en der tidligere har haft problemer med tilbagebetalingen, hvorfor en RKI registrering gør hele processen væsentlig sværere og mere langsommelig. Det kan dog i enkelte tilfælde lade sig gøre, men du skal være opmærksom på at lånet ofte bliver dyrere end ellers. Igen er det vigtigt at tjekke op på de essentielle nøgletal, heriblandt især ÅOP.

Der er mange ting du skal være opmærksom på, men med en smule sund fornuft og god research bør du kunne finde et kviklån eller fx et sms lån, der passer til dig og dine behov. Løbetiden afhænger af hvor meget du låner og hvor du låner, men er som regel rimelig kort i forhold til alternativerne, da du som sagt ofte låner et forholdsvist lille beløb.

Kilde: Lån-gratis.dk

Et kviklån kan defineres på flere forskellige måder, afhængigt af hvilken sammenhæng et lån søges i. Den oprindelige tanke med dette, er et kviklån, som bliver udbetalt med det samme, hvor selve lånebeløbet er meget lille (100-6000,-) og man dernæst har pengene til rådighed i 1-2 måneder før, de skal tilbagebetales.

Her er din hjælp til kviklån

Ved denne lånetype, skal der ikke stilles nogen form for sikkerhed for kviklånet – samtidig med at du vil modtage hurtigt svar omkring hvorvidt kviklånet er blevet godkendt, efter du har ansøgt. Hele processen er opbygget, så det går så hurtigt som muligt, hvilket navnet også giver udtryk for.

Der er således dog også nogle ulemper ved denne type af lån, da man oftest skal betale meget høje renter for at optage det – selvom renterne er meget høje, så er det oftest ikke særlig store summer der er tale om, da løbetiden samt lånesummen er så minimal at det ikke er helt så voldsomt som det umiddelbart fremgår med en effektiv rente der sagtens kan runde 500%.

Du kan her finde de klassiske muligheder for at optage et lån, hvis du ikke har haft intention om at låne penge over så kort tid, som et lån reelt strækker sig over, så kan du benytte vores låneoversigt hvor de regulære lån er opsat – ved at benytte et af disse lån, så får du en længere løbetid såvel som større lånesum og lavere rente. Der er dog hele tiden omkostningsfaktoren du skal have in’ mente.

Hvis du optager et kviklån, så vil du trods den høje rente ikke have de samme udgifter som du finder ved et almindeligt forbrugslån – alene på baggrund af løbetid og lånesum, det kan derfor ikke betale sig at låne et større beløb og afdrage over længere tid, selvom det baseret på renteprocent og ÅOP måske ligner den billigste løsning.