Svært at indrette badeværelset

Svært at indrette badeværelset

16/03/2020 Slået fra Af Kristian

Min kollega kom på arbejde med et stort smil i hele ansigtet i mandags. Hun var så glad og snakkede som et vandfald. Hun er sød, men hendes evige snakken kan blive for meget. Men her i mandags tror jeg, at hun var ekstra snaksaglig.
Vi fik alt at vide om, hvor dejligt det er for hende at være flyttet tilbage til sin lejlighed. I sidste uge har hun nemlig boet hos sin bror. Hun havde også ladet os alle sammen forstå, at det var irriterende med hans børn, der hele tiden kom og forstyrrede, mens de voksne snakkede. Så nu hvor hun er hjemme hos sig selv igen, er alt godt.

Ny indretning af badet

Hun var flyttet ind hos ham, fordi hun skulle have istandsat sit gamle badeværelse. Og ja – nu ved du, hvad vi har hørt om for 3 uger siden: Alt om indretning af badeværelse her: https://badmodul.dk/indretning/. Lige fra hvilke armaturerne man skal have til duftpinde og lækre ansigtscremer. Vi havde faktisk været involveret en miniquiz, hun lavede om den bedste renovering af badeværelse, som hun kaldte den. Det er hun god til – det her med at lave små quizzer, som hun beder os om at deltage i. Hun er en humørbombe og superenergisk. Og det hold, der vandt quizzen, fik naturligvis et stykke chokolade. Sådan er hun bare.

Københavnske badeværelser er små

Vi havde naturligvis også hjulpet hende med at finde den bedste håndværker til at udføre arbejdet. Det havde været noget af en opgave for hende. Hun aner jo intet om, at man bør indhente tilbud og tale med dem om, hvad man vil have. Vi var flere, som havde søgt på nettet efter håndværkere, der kan varetage opgaven uden at snyde hende: ”Nyt badeværelse København” var den frase, jeg havde søgt på. Den virkede. Jeg var vinderen af et stykke chokolade den dag!

Hun havde fået flere henvisninger fra mange af os til gode håndværkere. Men hun havde set, at det forslag, jeg sendte hende både kunne rådgive hende om selve renoveringen af badeværelset og have det færdigt i løbet af en uge. 5 arbejdsdage. Måske 5,5. Og da hun ringede til dem, var de hurtige til at komme og give hende et tilbud. De var startet den efterfølgende uge.

Renoveringsperioden

Hendes bror havde sagt, at hun var velkommen til at bo hos ham, mens renoveringen stod på. Han bor i et hus med have og 2 badeværelser, så der var ikke nogen problemer for hende med at komme op og møde på arbejdet til tiden. Hun skulle bare stå tidligere op, fordi hun skulle pendle i mere end en time frem og tilbage hver dag. Det var muligvis grunden til, at hun var lidt mopset i sidste uge.

Men her i mandags var der kun glæde og grin fra hendes side. Hun var flyttet hjem til sig selv lørdag eftermiddag og havde fået taget sit nye badeværelse i brug.

Og selvfølgelig, hvad tror du? Ja, der var naturligvis uddeling af chokolade til os alle sammen. Både til morgenmødets kaffe og under frokosten. Og mange beskrivelser af, hvordan badeværelset ser ud nu.