Sådan klæder du dig til sommer

Sådan klæder du dig til sommer

29/05/2017 Slået fra Af Erasmus

Det har altid været nogle af de fedeste dage for mig, når jeg har været ude og sikre mig min helt nye sommergarderobe. Der er bare noget specielt over at købe nyt tøj, og sommertøjet gør mig ekstra glad. Jeg tror, det skyldes, at man glæder sig endnu mere til den varme årstid, hvor man kan vise sit nye fede tøj frem. For mig er det i hvert fald en fantastisk følelse at gå en tur ned af gaden, hvor jeg føler mig helt vildt smart og selvsikker – her kan tøjet gøre en stor forskel.

Jeg plejer at holde et årligt ”event” med mine venner, hvor vi tager en tur ned i byen og shopper i gennem hvert forår. Det sker oftest lige omkring den tid, hvor det bliver varmere i vejret, så man kan tillade sig at kigge efter shorts og sommerlige jakker – og selvfølgelig super fede sommersko. I år var den fantastiske shoppetur dog aflyst, da flere af de andre ikke kunne deltage. Jeg selv og en kammerat besluttede derfor, at vi ville handle lidt på nettet, som vi normalt gør resten af året. Vi var efterhånden blevet mere og mere overbeviste om, at det var den billigste måde at gøre det på, og vi ledte nu bare efter den bedste side, både hvad angår udvalg og priser. Jeg havde hørt om Stylepit, og vi besøgte derfor siden. Lad det være sagt med det samme: Vi så os aldrig tilbage.

Hos Stylepit blev vi mødt af en virkelig bredt og dybt udvalg af fedt tøj i stort set alle kategorier. Da vi var på jagt efter herretøj, var det selvfølgelig vores destination på siden, og hvor var det som ét stort tag selv bord, hvor vi lige skulle holde lidt igen for ikke at lægge for meget i kurven. Vi var desuden blevet fortalt, at vi kunne finde en rabatkode til Stylepit fra Rabatbanditten, som gav os procenter på tøjet, så priserne ville blive endnu mere fordelagtige.

Sko

For mig er sko en stor del af min identitet, og jeg er helt pjattet med at lede efter nye fede sko i forskellige slags til forskellige anledninger. Jeg kan godt lide at gå i pæne sko, men min klare favorit er sneakers, som jeg simpelthen bare ikke kan få nok af. Min ven og jeg gik derfor på opdagelse i de mange muligheder inden for sneakers, og vi fandt alle de kendte mærker og nogle anderledes, nye modeller. Priserne var her en smule under, hvad vi havde forventet, så vi var positivt overrasket. Jeg købte to par sneakers, og på det ene par fik jeg en rabatkode til Stylepit gennem Rabatbanditten, som jeg kunne benytte mig af. Derfor sparede jeg yderligere 15 procent på mine nye sneaks.

Sommer-caps

Hver ting til sin tid, og jeg går aldrig med caps, når jeg arbejder eller er i pænere sammenhænge. Når jeg hænger ud med mine venner, er jeg derimod vild med at smække en cap på hovedet. Det gælder, når vi spiller basketball, hvor den skygger for solen, men også bare når vi går en tur, hvor en cap kan give et fedt udtryk.

Stylepit havde naturligvis også rigtig mange gode varianter af caps, og generelt set var udvalget ret imponerende. Det endte da også med, at jeg fik tre nye caps, som jeg i dag bruger flittigt til de rigtige anledninger. Faktisk har jeg en af dem på lige nu, imens jeg skriver dette.

T-shirts

En T-shirt er ikke bare en ligegyldig og tilfældig ting for mig. Når jeg køber en T-shirt, så skal den passe til mig, så jeg føler mig 100 procent tilpas i den. Det betyder, at den skal passe til min kropsform, og den skal være i en farve, som kan matche til mange forskellige ting. Derudover skal den selvfølgelig være behagelig at have på for mig.

Det var langt fra et problem at finde fede T-shirts hos Stylepit, og det var nærmere en udfordring for mig, hvornår jeg skulle stoppe. Jeg er særligt vild med den virkelig enkle stil, som meget af tøjet har hos Stylepit. Det lader det være op til den enkelte at sammensætte det med noget mere spraglet, hvis man har det ønske.