Mit nye Thai go to sted

Mit nye Thai go to sted

23/09/2019 Slået fra Af Kristian

Efter lang tids søgen har jeg endelig fundet en thai restaurant, hvor smagene bogstavligt tager mig tilbage til mine backpack rejser gennem Thailand, og jeg taler om den nyåbnede restaurant Wokshop i Odense.

Wokshop har formået at indfange alle de velkendte smage fra det thailandske køkken. Fra den spicy curry, som er perfekte til kolde vinterdage eller den friske thai tuna salat, som passer til de varme sommerdage. Uanset om du foretrækker de klassiske thaikøkken eller måske de mere moderne thailandske retter, så finder du et bredt udvalg hos Wokshop.

Stegt mad

Personligt er min favorit alt hvad der er stegt. Fra jeg tog første bid af den stegte nudler med kylling, blev jeg straks ført tilbage til den thailandske strande og bølgens brus. Eller den cremede kokossuppe, som fik de små svedperler frem med den afrundede styrke.

Du finder Wokshops restaurant i Odense på Jernbanegade tæt ved gågaden og Odense teater. Den centrale placering har gjort stedet til mit go to, uanset om jeg leder efter en frokost under shopping turen eller et sted at starte aftenen inden turen går videre ud i nattelivet med mine veninder. På menukortet finder man nemlig også de mest fantastiske drinks, der minder syden og solen.

Mit seneste besøg hos Wokshop

Forleden besøgte to veninder og jeg restauranten i Odense. Dette var forud for en længeventet bytur, så humøret var højt og vi glædede os utrolig meget til en dejlig aften med god mad. Vi blev som altid taget i mod af en smilende tjener, der førte os hen til bordet.

Vi bestilte straks vores favorit drink to gange Mojito og en Aperol Spritz, som vi fik serveret få minutter senere. Vi bestilte, som vi altid gør, retterne thai style. Det vil sige at man får alle retterne serveret på en gang. På den måde kan man let dele og prøve meget mere af menukortet, end hvis man blot bestilte hver sig ret. Og det er en kæmpe fordel, når man besøger wokshop, for retterne er alle utrolig smagfulde, hvilket gør det svært at vælge.

Tjeneren var utrolig opmærksom på os, så vores glas var aldrig tomme og stemningen blev kun højere, som aftenen skred frem. Selvom vi faktisk havde planer om at skulle videre på en anden bar for at drikke cocktails, blev til restauranten lukkede, fordi stemningen simpelthen bare var så god. Alt imens vi nyder vores mad og mange drinks, hører vi thailandsk fra køkkenet, hvilket blot fører vores tanker endnu mere mod Thailand.

Dette aftenen er blandt de bedste i mit liv. God mad, fantastisk stemning og de bedste mennesker – kan man så ønske sig mere?

Så er du på udkig efter en thailandsk restaurant med smagfulde retter og fantastisk betjening, får wokshop min varmest anbefaling. Deres retter er fulde af smage, som leder tankerne med varmere himmelstrøg, sand mellem tæerne og solen skin.

Wokshop er et fantastisk spisested inspireret af Thailand – fra retterne til indretningen, er alt gennemført. Så er du lige som mig forelsket i det thailandske køkken, bør du helt sikkert kigge forbi restauranten i Odense.