Tilbud på kendte designere

Tilbud på kendte designere

05/01/2023 Slået fra Af Kristian

I år var det dig, der var den heldige. Du fandt mandlen. Der var godt nok kamp til stregen med din onkel, som virkeligt kan spise. Men efterhånden som du så, at alle brød sammen og bare ikke kunne klemme en eneste lillee bid mere ned, så fik du større appetit. Risalamanden var god. Og kirsebærsovsen havde den helt rigtige temperatur. Der var ingen, der kunne udfordre dig. Så det var måske slet ikke mærkeligt, at mandlen havnede i din mund. Selv din onkel måtte bøje sig for din umættelige appetit.

Spring Copenhagen

Og nu ligger du så der på sofaen og kigger på mandelgaven, som du fik. Det er en lille bitte nøglering. Det ikke en dyr gave. Men det er en kvalitetsgave. Det er en nøglering fra et firma, der hedder Spring Copenhagen. Du kender godt til firmaet. De har en masse søde små pyntegenstande, som kan bruges til at sætte på reolen, papirstakken eller på det bord, som bare skal være smukt, når gæsterne kommer.

Du lader nøgleringen falde ned over din finger. Den passer helt som hånd i handske til din finger. Det, havde værtinden nok ikke helt regnet med, ville ske. Men sådan er den endt. Den lille nøglering fra Spring Copenhagen. Værtinden havde nok regnet med, at den ville have endt som en af din onkels besiddelser. Men sådan gik det bare ikke i år.

Du gav ham kamp til stregen. Og du vandt. Til stor glæde for mange i familien. Og til stor fortrydelse i din onkels familie. De har det jo med at vinde alt. Også den der spisekonkurrence, der opstår hvert år, inden I går ind til juletræet og beundrer det. Du er ret selvglad. Men du kan da også mærke, at du fik for meget at spise i går aftes.

Den lille nøglering vil dog ikke bare blive lagt væk. Og det er der flere grunde til. Du har fundet den helt rigtige nøgle til den. Og du er i forvejen samler af nøgleringe fra Spring Copenhagen. Så den nye nøglering er en god tilføjelse til samlingen. Det er en lille smileykugle, som du ikke har set før. Og den blev købt af din tante, som du holder meget af. Ja, du kunne ligefrem se hendes glæde, da du røbede, at du havde mandlen i munden. Hun har altid været meget opmærksom overfor dig. Hvorfor ved du sådan set ikke. Men du ved, at hun har holdt med dig i mange af de der kampe, som du har haft med din onkel.

Ren afslapning

Nøgleringen glider ned ad din finger. Du vender dig på sofaen, hvor du ligger. Du er glad. Har det fint. Bliver forkælet af din tante og din onkel. Og ja, din onkel spørger da ind til, hvad du egentlig fik i mandelgave. Han ved det godt. Han vil bare gerne have dig til at sige, hvordan du har det efter et alt for godt måltid. Du fortæller ham, at du godt ved, at han ved, at du har fået en lille nøglering fra Spring Copenhagen.

Der er penge til overs. Besynderligt. Er det virkeligt muligt? Du har godt nok været på vagt, når du har været på indkøb. I har jo et budget. Og det skal overholdes. Men, at du faktisk har formået at bruge så få penge her i løbet af årets dyreste måned – december, hvor alle regninger skal betales, og hvor udgifterne til alle festlighederne bare er store – ja, så gør det indtryk på dig, at du har formået ikke at overskride budgettet.

Hvad det kommer til at betyde er måske, at du kan finde ud af at spare endnu flere penge i løbet af det kommende år. Du har nemlig fundet en metode, der både får din lyst til at forbruge og til at spare penge stillet.

Tilbud på mærkevarer og designer-isenkram

Det handler om, at du sætter et bestemt budget til forbrug hver måned. Og det overskrider du ikke. Men du må bruge de penge på budgettet, lige som du vil. Og det har du så kombineret med at lede efter særlige tilbud på mærkevarer og designere, som du ved, at din familie kan lide. Du har så gjort det, at du har været inde på forskellige sites, hvor de henviser til forretninger, der har tilbud på mærkevarer, og så har du besøgt dem. Og du har købt gaver. Til alle. Via disse sites og fysiske butikker. Og det kan du nu se resultatet af: Du har brugt færre penge, end du havde troet, du skulle. Det er derfor, at der er overskud i dit budget.

Du har gjort det, som alle burde gøre. Men heldigvis er det ikke alle, der gør, hvad de burde. Det, som alle bør gøre, er nemlig at vente lidt med at købe ind. Til jul eller til fødselsdage. Og nej, det er ikke altid muligt at vente til at det rigtige tilbud dukker op. Men har du tiden foran dig, så kan du også finde de bedste tilbud på mærkevarer til den rigtige pris. Det, du bare skal være opmærksom på, er, hvad er den rigtige pris? Der er butikker, der tager horribelt høje priser for deres varer. Og så er der butikker, der har lidt mere følelse overfor, hvad en almindelig dansker kan – og vil – betale. Og det er den slags butikker, vi godt kan lide at handle hos.

De giver os nogle gode tilbud på mærkevarer, men de ved også, at vi vender tilbage igen og igen til dem. Og står vi i en situation, hvor vi har akut brug for en vare hos dem, så køber vi den. Også selvom det ikke er en tilbudsvare. Det må vi jo ikke glemme. Så alt i alt, kan vi sige, at når du køber produkter hos en butik, der har tilbud på mærkevarer, så vinder du. Du sparer en masse penge. Men butikken vinder også, fordi det vil være den butik, du henvender dig til, når du akut har brug for en vare, som du ved, at butikken har på lager – eller i det mindste kan skaffe hjem – hurtigt.