På græsk

På græsk

30/10/2022 Slået fra Af Kristian

Du har tidligt fri i dag. Så du tænkte, at du ville slå vejen forbi et af de store rejsebureauer på vejen hjem. Du har nemlig en plan om, at du gerne vil ud og rejse sammen med hele familien i julen. I vil gerne lidt væk fra jul og det der jule-hysteri.

Jul i Grækenland

Du har allerede kigget på rejser til Grækenland på Rejsepriser. Det kunne da være spændende at opleve, hvordan grækerne fejrer julen. Du elsker Grækenland. Naturen dernede er skøn. Menneskene er søde. Maden – ja den er god. Vejret i december? Tja, du har jo hørt, at man godt kan stå på ski i Grækenland. Så det kunne da være, at I får lov til at opleve snevejr.

Dine tanker og minder fra tidligere rejser til Grækenland fik dig til at gå forbi rejsebureauet. Du vender derfor om. Du går de 300 m hen til bureauet og går indenfor. Der sidder en kvinde ved et af skrivebordene. Hun smiler venligt til dig, så du går hen til hende og fortæller hende, at du gerne vil høre lidt om hvilke rejser til Grækenland, hun kan tilbyde dig. I er fire mennesker, der skal afsted. To voksne og to børn. Du fortæller hende, at I gerne vil afsted i julen. Hun kigger på sin skærm. Laver en søgning. Og finder en rejse til Grækenland til jer.

Afgang den 23. december

I skal flyve derned den 23. december og kommer så hjem efter en uge dernede. Hun viser dig nogle forskellige muligheder for logi: En ferielejlighed ved kysten. Den ser hyggelig ud. Hun viser dig også et hotel. Du kan vælge, hvor I skal bo. Du vælger ferielejligheden. Det er bedst for jer, hvis I selv kan købe ind til morgenmaden. Ikke noget med at skulle spise den der tørre tvebak, som de altid serverer på hotellerne i Grækenland. Det har du prøvet.