Hvem er Trygt Bank?

18/03/2019 Slået fra Af Hother B.løde

Der har i flere år været en revolution i gang i Danmark. Danskerne er mere kritiske over for investeringsforslag, som sælgeren risikofrit tjener masser af penge på, mens køberen får høj risiko, høje omkostninger og ikke så meget afkast. Danskerne stiller sig også mere kritisk overfor unødigt høje renter, risikable lån og gebyrer i både bank og pensionsselskab. Trygt Bank lån billigt og nemt giver danskerne flere penge mellem hænderne, fordi de ikke længere vil betale høje renter og foretage risikable investeringer, hvor afkastet forsvinder i omkostninger.

Flere og flere er med i Trygt Bank, og den kalder på dig, hvis du er klar til at få større overskud i din økonomi og investere dine penge og pensioner mere trygt. Trygt Bank.dk’s formål er vække dig og give dig uvildige råd om pension, investering og lån. Hvis du vidste, hvor mange penge du kunne forbedre din økonomi med ved at følge rådene her på siden, er vi sikre på, at du allerede havde været i fuld gang med at ændre dine investeringer, pensioner og lån.

Spild ikke et sekund og start med at læse her!

Trygt Bank.dk drives af det uvildige rådgivningsfirma og vi modtager ingen provisioner eller henvisningshonorarer fra pengeinstitutter, pensionsselskaber, investeringsbanker, fonde eller investeringsforeninger. Næsten alle artiklerne er trykt i Berlingske Business hver lørdag.

Bag Trygt Bank.dk står Kviklån-Info.dk – lån penge nu – vi er cand. merc. i investering og finansiering fra CBS Handelshøjskolen og har de seneste år rådgivet uvildigt om privatøkonomi og økonomi for virksomhedsejere. I er mine partnere, der er cand. merc. i finansiering og som har 20 års praktisk erfaring med at rådgive om investering og formue, og der er HA i datalogi og vores IT-ekspert.

Vores mål er, at du bliver klar over, hvor meget du kan optimere din økonomi og dine investeringer ved at vælge sunde og gennemsigtige finansielle produkter og holder dig langt fra de seneste års finansielle og farverig påfund. Der er langt mellem de bedste investeringer og lån, og vi vil gøre alt vi kan, for at du bliver oplyst om, hvilke investeringer og lån du skal holde dig til og fra.

God læsning og kontakt os endelig, hvis du har brug for personlig uvildig rådgivning.