Bedste blomsterbutik i Kbh

Bedste blomsterbutik i Kbh

27/06/2019 Slået fra Af Kristian

Konfirmationerne har været i fuld gang. Det har været nogle temmelig travle weekender. Vi fik 2 invitationer til konfirmation den samme dag. Vi kan jo ikke være på to steder på en gang, så vi valgte at sende afbud til den konfirmand, som vi ikke er i tæt familie med. Vi deltog dog i min nevøs konfirmation. Den anden konfirmand er en dreng, som jeg passede, mens han var helt lille. Sådan et ekstra job, men jeg læste. Han er en sød dreng, og vi har holdt forbindelsen lige. Så det var rørende, at han og hans forældre inviterede os til hans konfirmation.

Hvad skal vi sende?

Jeg sendte ham en mail om, at jeg ikke vidste, hvad han ønsker sig, og at jeg derfor ville overføre nogle penge til hans bankkonto. Det ved jeg, at de fleste bliver glade for. Han svarede så sødt med, at det er ærgerligt, at jeg ikke kan komme, men tak for gaven på forhånd. Iban og alle de andre oplysninger i et PS.
Det er en lidt flad fornemmelse bare at give penge, så jeg tænkte, at det ville være en sød gestus – også over for hans forældre – at sende blomster. Så jeg gik på nettet for at finde en butik, der har blomsterudbringning i hovedstaden. Ringede op til den første jeg så. Fik en snak med dem. Desværre bringer de ikke blomster ud om søndagen. Ok. Videre til den næste på listen. Blomsterne skal bringes ud søndag morgen – inden kirketid. De holder selv festen efter selve ceremonien, så jeg tænkte, at det ville være bedst, at blomsterne kunne være fremme tidligt.

Udbringning af blomster

Det betød, at mit kriterie for at vælge blomsterhandler var, hvornår de kan levere blomsterne. Jeg fandt én, som skrev på sit site, at de har blomsterudbringning i København om søndagen. Greb efter telefonen og fik bestilt en buket til familien, vi ikke kunne komme til konfirmation hos.

Heldigvis vidste jeg, hvem jeg skulle ringe til, for vi havde jo desværre sidste år brug for en bårebuket i København L