Højlydt DJ

Højlydt DJ

28/06/2019 Slået fra Af Kristian

Åh, det er godt, at det er søndag. Ingen pligter og jeg kan sove lige så længe, jeg vil. Jeg kom hjem kl. 5:30 i morges, efter en lang aften i natklubben. Der var tryk på, og DJ’en var virkelig i godt humør. Der blev danset og festet. Nogle fester sikkert endnu. (klokken er kun lige blevet 6.) Jeg serverer drinks og snacks i en natklub, så der har været mange bakker at bære rundt på. Aner ikke, hvor mange liter vand, jeg har båret rundt på. Men her i varmen sydpå er folk tørstige. Ikke kun på grund af varmen, men også på grund af at de sveder, når de danser.

Ny mikserpult

DJ’en havde fået en ny mikserpult. Der blev spillet på alle mulige medier. Vinyl, CD, og samtidig så sang han også selv med. Han var virkelig i topform i nat. Fik virkelig folk op at danse. Omsætningen må have nået rekordniveau. Da han ville holde pause ved 4-tiden, blev der virkeligt råbt op om, at han ikke måtte stoppe. Han kunne da blot have sat en playliste i gang, men nej. Folk elskede ham. Han er også rigtig dygtig. Virkelig god til at skabe fester. Han kommer hos vores natklub én gang om måneden. Han er vist rigtig godt efterspurgt i andre byer også. Han er højlydt… Nogle gange råber han i en megafon endda!

Da han kørte mig hjem ved 5:15 tiden i morges, fortalte han, at han havde været lidt nervøs. Selvom han er god til sit job, så er det altid lidt spændende for ham, når noget af hans udstyr udskiftes. I denne uge havde han så fået den nye mikserpult. Han kender modellen fra en ven, han har, men har ikke prøvet at arbejde med den professionelt før nu. Men han var godt tilfreds med aftenen. Og træt. En fuld arbejdsdag (-nat!) med musik og fest.

Tidligt på dagen

Klokken 5 om morgenen er jeg egentlig ikke så interesseret i at høre om alle de tekniske detaljer om forskellige medier og kanaler og muligheder som mixeren giver ham, men jeg fik taget mig sammen til at spørge ham, om han er glad for den, og hvor meget sådan en koster. Jeg havde tinnitus, så jeg hørte egentlig ikke efter hans svar, ud over at han fortalte, at han havde købt mikserpulten på afbetaling, at den er helt ny. Han havde haft kig på en brugt, men den var blevet solgt til en anden lige for næsen af ham. Han fablede løs om, at han er glad for, at han købte en ny. De andre, som han har haft, blev alle sammen købt brugt, og det resulterede i, at de ofte ikke helt kunne det, som han ønsker sig, de kan. Med den nye mixer er han tilfreds, og han håber, at han kan få solgt den gamle, han har stående derhjemme.
Da han kørte videre hjem til sig selv efter at have sat mig af, tænkte jeg, at det egentlig er noget af en risiko at købe noget dyrt udstyr, som han skal medbringe på arbejde. Burde natklubben ikke stille udstyret til rådighed for ham, eller har de en aftale om, at han selv skal bringe det?