Berlin nemt og billigt

Berlin nemt og billigt

03/05/2019 Slået fra Af Kristian

Der kommer tre fridage i denne uge. Så det er en chance for en forlænget weekend i Berlin. Og så er der en god koncert i Berlin på lørdag, som jeg gerne vil til. Så vi har aflyst alle aftaler, vi havde, og leder efter billige flybilletter dertil. Bare lige ind i flyet – flyve en times tid, og så ud og opleve byen. Vi tager tit til Berlin. Det er så nemt. Det er faktisk hurtigere for os end at tage op på Museet for Søfart i Helsingør. Det er nu også et rart sted at bruge en eftermiddag.

Berlin er fantastisk

Men Berlin er jo en hel by. Koncerter, oplevelser, shopping, historiske steder og ja, den by har det hele. Og det er nemt at finde et par billige flybilletter dertil med det super-lækre site https://www.rejsepriser.dk/

Vi kender et lille hotel, som vi har boet på flere gange. Jeg har skrevet til dem, og de kan godt holde et rum til os i de to nætter, vi har brug for. Så det er fikset. Jeg har også fundet flybilletterne. Vi har flere valgmuligheder. Vil vi tage af sted tidligt om morgenen eller lidt op ad formiddagen? Sikke et luksusproblem. Hvis vi nu kun havde 2 valgmuligheder, så ville vi naturligvis booke de billigste flybilletter med afgang tidligt om morgenen.

Ingen aftenflyvning tak

Vi ville da ikke finde på at booke en aftenflyvning. Så mister vi jo en hel dag i Berlin. Så jeg booker de billigere flybilletter, som har afgang i løbet af formiddagen. Så får vi en god dag i Berlin, og vi undgår den barbariske opvågning kl. 5 om morgenen. Det er ikke de billigste flybilletter, jeg har booket, men de er billige, og prisforskellen er i virkeligheden ikke så stor.

Nu glæder vi os til at komme afsted. Et eller andet sted har jeg troet, at det er om 3 dage, vi rejser, men det er altså i overmorgen. Hurra.