Hemsedalen i Norge

Hemsedalen i Norge

18/12/2021 Slået fra Af Kristian

Jeg er ret stolt, over at jeg har formået at spare en masse penge sammen i løbet af de sidste mange måneder. Ok, jeg har da også tit tænkt, at det var et umuligt projekt for mig at fuldføre. Men min stædighed og villighed til at sige nej tak til mig, selv når jeg havde lyst til fx fastfood, har bevirket, at jeg har sparet et gevaldigt beløb sammen. Og det beløb skal bruges på min familie. Jeg har ikke sagt noget til dem om det endnu. Men jeg vil nævne det for min mand i aften. Jeg vil gerne lige høre, om han er med på, at vi udfører den plan, jeg har haft i tankerne i alle månederne, hvor jeg har holdt igen med fastfood eller pizza til ungerne.

Skiferien er reddet

Jeg har nemlig sparet tilstrækkeligt med penge sammen, til at vi kan tage på skiferie med dem her i en uge. Og det vil jeg forfærdeligt gerne. Jeg har været på nettet for at finde tilbud på skiferier. Det er sådan set ikke, fordi det vrimler med billige skiferier. Men der er mange gode tilbud, som ligger inden for en rimelig pris for 2 voksne og 2 børn. Faktisk har jeg forelsket mig i en mulighed, som jeg tror, jeg kan være tiltrækkende også for min mand og mine børn:

Hemsedal er vidst bedst

En skiferie til Hemsedal i Norge. Jeg har undersøgt, hvad det vil koste for os alle 4 at komme derop lige inden jul. Jeg har en idé om, at vi godt kan tillade os at bede om, at børnene får fri fra skole lidt tidligere, end juleferien begynder, så vi kan tage på skiferie i Hemsedal lige inden jul. Prisen er rimelig, hvis vi lejer os ind i en af de hytter, som sitet tilbyder. Og jeg har sparet tilstrækkeligt penge sammen, så jeg også kan betale for udstyr til sådan en ferie. Jeg skal lige vende det med min mand. Kan han få fri i de dage, jeg tænker på? Har han lyst?

En genial mulighed

Jeg kan ikke tro andet, end at det vil være en god mulighed for ham for lige at komme lidt væk fra sit job. Han har jo forfærdelig dårlig samvittighed over ikke at kunne være så meget sammen med vores børn, som han gerne vil. Jeg håber, at han vil gøre, hvad han kan, for at vi kommer afsted. Jeg har gået og spinket og sparet. Jeg har været hende den kedelige mor, der aldrig ville tillade fastfood og pizza. Jeg har været hende, der har købt ind og bevidst gået efter tilbud i supermarkedet. Jeg har været hende, der hele tiden har haft en plan og et ønske om at kunne give min familie en god oplevelse. Nu skal det ønske altså blive til virkelighed.

Derfor skal min mand lige indvies i min plan i aften. Og i morgen vil vi så fortælle vores dejlige børn, hvorfor jeg har været så kedelig i så lang tid. Jeg håber virkeligt, at vi kommer afsted. Og at julen bliver skøn, fordi vi når jo hjem, så vi kan holde jul med min svigerforældre.