Logistikken

Logistikken

02/05/2020 Slået fra Af Kristian

”Der er noget helt galt med logistikken i den familie.” Det er min kollega, der jamrer igen. Han har haft ferie i 3 uger og har svært ved at komme tilbage til den almindelige arbejdsrytme.

Randers Flyttefirma

Vi arbejder for et flyttefirma i Randers og har fået til opgave at flytte en hel husholdning ud til vores præmisser, hvor vi har opmagasinering – også her i Randers. Han har ikke helt forståelse for, at familien faktisk skal flytte, men endnu ikke kan overtage huset, de skal bo i. Sådan har jeg i det mindste forstået det. De er derfor nødt til at tage på hotel eller kro for at bo der, indtil de kan flytte ind. De har jo solgt deres bolig til overtagelse i morgen. De venter faktisk på, at den nye ejer skal komme og få nøglerne til huset. Når han har været her, så tager de afsted. Deres kufferter er pakket ned i deres bil.

Opmagasinering

Jeg har spurgt dem om, hvor de skal bo, indtil de kan flytte ind i den nye bolig. De har fortalt mig, at indtil på lørdag skal de bo på et hotel inde i Randers. Heldigt nok at de så har opmagasinering her i 8900 Randers også!
Nu vil jeg ikke sådan grave efter deres planer, men det forekommer mig at være ganske få dage, de skal bo på hotel. Jeg tænker, at de så derefter bare skal bo hos noget familie.

Vi sludrer lidt om den nye bolig, de skal bo i. Vi har lovet at flytte tingene ud til den, når de kan overtage det nye hus om 3 måneder. Under samtalen kommer jeg til at nævne, at på lørdag tager jeg på tre ugers ferie. Til Thailand sammen med min kæreste.

Glæder mig

Jeg fortæller dem, at jeg glæder mig meget. Da jeg fortalte dem det, kiggede de på mig med grinende ansigter. De fortæller mig, at det har de faktisk også en plan om. De har også booket en rejse til Thailand – men i 8 uger, fordi de skal jo bruge tiden til noget, nu hvor de ikke har en bolig. Så de har taget en del ferie – også noget ferie på forskud, og børnene er blevet taget ud af skolen. De skal alligevel starte i en privatskole om 3 måneder, når de er kommet tilbage til Danmark.

Hvor sjovt. Tænk. Det er da den bedste måde at bruge ventetiden på. Ingen bolig betyder, at man tager på 8 ugers eksotisk ferie i Asien. Vi fandt ud af, at vi faktisk skal flyve med det samme fly derud. Derfra skilles vores veje. De har besluttet, at de vil rejse rundt i landet på egen hånd. Jeg skal videre til Phuket sammen med min kæreste. Vi har sådan en idé om, at det skal være en bryllupsrejse på forskud.

Er det ikke bare en lille verden, vi lever i? Det synes jeg. At jeg sådan lige løber ind i en familie, der som boligløs vælger at rejse på ferie det samme sted, som jeg skal?

Min kollega har fået en pause, mens jeg sludrede med familien. Vi fortsætter med at flytte familiens ting ud i lastbilen – som gode flyttefolk 🙂