Indlån og udlån

16/06/2020 Slået fra Af Hother B.løde

Ikke nok med at Santander tilbyder en fair rente, når det gælder udlån på kassekreditter, men de tilbyder ligeledes en fair rente på indlån/opsparing. Santander tilbyder tre forskellige opsparingsløsninger til privatpersoner, som ønsker en attraktiv opsparingskonto.

 • Højrente Fri: 0,6% p.a.
  • Ingen minimumsbeløb
  • Ingen binding
  • Ingen gebyrer
  • Variabel rente
 • Højrente Plus: 0,9% p.a.
  • Minimumsbeløb er 100.000 kr.
  • 31 dages binding
  • Ingen gebyrer
  • Variabel rente
 • Højrente 24: 1,05% p.a.
  • Minimumsbeløb er 100.000 kr.
  • 2 års binding
  • Fast rente

OBS: Alle beløb op til 745.000 kr. er dækket af den norske Sikringsfond, som svarer til den danske Garantiformuen. Dine penge er altså 100% sikret i tilfælde af konkurs og lignende. Og husk, at du kan låne penge uden sikkerhed og alverdens strengs krav om kreditvurdering osv.

Alt om lån uden sikkerhed oversigt kan du læse mere om på Penge-lån.nu, som er en låneportal, som sammenligner hurtigt lån online. Klik dig ind på Penge-lån.nu allerede i dag og lån uden sikkerhed og dokumentation.

Sponsorater

Santander er verdenskendt for sine store sponsorater, hvor særligt sponsoratet af Ferraris Formel 1-hold er et naturligt partnerskab med den fælles røde farve.

”Formula 1 has turned red-hot” udtalte Banco Santanders præsident, Emilio Botin, i forbindelse med offentliggørelsen af sponsoratet. Og det er indlysende, at et sponsorat som dette er med til at øge kendskabet til den progressive bank.

Santander Bank historien

Etableret i 1857 og i dag en nærmest verdensomspændende bank med over 190.000 ansatte. over 125 millioner kunder og en af de mest solide banker i dag. Indtjeningen i 2016 var på 6,2 milliarder kroner!

Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af.

I Danmark blev Santander etableret i 2007, og fejrer dermed 10 års jubilæum i Danmark her i 2017. Fra én enkelt ansat i 2007 er de vokset i Danmark til godt 250 ansatte, der holder til i Hvidovre, hvor Santander Consumer Bank har sit danske hovedsæde.

GE Money Bank

I juni 2014 købte Santander GE Money Bank i Danmark, Norge og Sverige for 5,3 mia. kr. Dette skridt sammen med en yderst effektiv hjemmeside har gjort Santander til det absolut mest populære online lån og kassekreditter i Danmark. Du kan læse meget mere om kassekreditter online på Kassekredit.nu, som er en sammenligningsside over kassekredit uden sikkerhed.

Finanskrisen

Santander – ikke mindst hovedfirmaet Banco Santander – blev som de fleste andre banker ramt ganske hårdt under finanskrisen, men effektiv kriseledelse og fornuftige opkøb har ført den gamle koncern relativt uskadt gennem de turbulente år.

I dag er det svært at undgå at støde på Santander, hvis man er i markedet for de mere konkurrencedygtige og seriøse online lån. For eksempel er der det yderst sympatiske tiltage med SAFE forsikring, der træder ind og betaler afdragene på et billån, hvis man kommer ud for et uheld.

Nemt og hurtige lån online

Det er ekstremt hurtigt at få et af de nye online netlån i form af et kviklån sammenligning oversigt 2019! Det tager typisk 2-3 minutter at udfylde ansøgningen online, og du får svar på lån ansøgning med det samme.

Helt bogstaveligt! Nå ja – der kan gå 1 minut eller 2 maksimum, og så har du dit SMS lån på plads, så du kan komme videre. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få en kredit eller et forbrugslån.

Kilde: Forbrugslån Online DK – Forbrugslån-online.dk er en lånesammenligningsside, hvor du finder oversigter over forbrugslån på nettet.