Min nye hjemmeside

Min nye hjemmeside

29/11/2022 Slået fra Af Kristian

Du har en masse på hjerte, som du gerne vil fortælle omverdenen om. Du vil dele en masse viden, som du har tilegnet dig igennem lang tid. Sådan har du haft det i ret lang tid. Det førte da også til, at du lavede en blog, hvor du skrev små artikler om de forskellige emner, som du gerne ville fortælle omverdenen om.

WordPress

Du fik derfor lavet sådan en hurtig WordPress hjemmeside, som du har brugt lige siden. Det viste sig, at det var populære emner, du skrev om. Du fik i hvert tilfælde en masse følgere på nogle af de store sociale medier, som følge af dine artikler. Det var jo dejligt. Men det blev også meget forpligtende: Du følte, at du absolut måtte udgive mindst to nye artikler hver eneste uge. Det gik hen og blev lidt af et arbejdspres på dig. Det tager jo tid at skrive en fornuftig artikel, inden du kan udgive den.

Det med hastigheden

Du besluttede derfor, at når du nu skulle bruge en masse tid på din hjemmeside, så kunne du ligeså godt også tjene lidt penge via artiklerne. Du fik derfor sat links til forskellige sites, der sælger produkter, du talte om, ind på dine artikler. Det virkede godt. Du begyndte at tjene penge via kommissioner for salg, du skabte via dine artikler. I dag står du så i den situation, at dit sites popularitet er meget stor. Du har sådan set besluttet at åbne din egen webshop. Og her har du brug for hjælp til to ting: Hvordan får du integreret en shop ind på din nuværende WordPress hjemmeside – og hvor lang tid vil det tage for en ekspert at få lavet den nødvendige hastighedsoptimering – se her, så sitet bliver hurtigt igen? Det er jo bydende nødvendigt, at sitet er hurtigt – ellers hopper de potentielle kunder væk fra den.