Studietrøjer – Sådan bestiller man

Studietrøjer – Sådan bestiller man

22/05/2013 Slået fra Af Simon

Vores klasse har haft et ordentligt hyr med at bestille studietrøjer til den velkendte studietur på vores gymnasie. Det har “heldigvis” ikke været nemmere for vores venner i de andre klasser, derfor ville jeg lave en lille guide til hvordan man får bestilt sine studietrøjer uden at løbe ind i problemer.

Sådan gik vores bestilling

Vi købte vores studietrøjer hos shirtprint der fra starten var gode til at hjælpe os. Vi har siden 1g set deres plakater hænge på skolen, og har set flere studietrøjer der er lavet af shirtprint på skolen. I stedet for at hoppe i med begge ben, valgte vi at spørge et par klasser ad – vi ville nødigt bestille hos en dårlig trykker.

Heldigvis var der ikke nogle onde ord om shirtprint og deres studietrøjer, og vi fortsatte med dem. Måden bestillingen foregik på var ved at downloade et excelark som man udfyldte. Vi havde valgt en der tog ansvaret for bestillingen af studietrøjerne, og hun sørgede for at skrive folk op til trøjer to gange om ugen. Man skulle blot indtaste hvilken type trøje (f.eks. hætte trøjer eller normal sweatshirt), farve og om man ville have joggingbukser med som noget ekstra.

Uheldigvis var flere i klassen for langsomme, så det betød at Tina fik sendt bestillingen lidt sent, heldigvis kunne shirtprint nå at trykke vores studietrøjer til tiden. Trøjerne kom på dagen hvor vi skulle afsted – så det var lige på et hængende hår. Men her slutter historien ikke, desværre havde Tina ikke fået penge fra alle elever, hun manglede faktisk for fem som hun havde lagt ud for så vi kunne få trøjerne. Der gik næsten 2 måneder før hun fik alle pengene, og det var godt nok tarveligt, desværre kan man ikke undgå den type mennesker.

Derudover var der desværre en trøje hvor trykket var gået i stykker, stregerne var ikke helt ordentlige. De forklarede os fra Shirtprint at det desværre er hvad der kan ske indimellem, heldigvis var fejlen så slem at de uden beregning sendte en helt ny trøje til eleven.

Hvad kan du lære

Der er flere gode tips jeg vil give dig inden dig og din klasse kaster sig ud i at bestille.

  1. Vælg en der tager sig af bestillingen (og som har hovedet skruet ordentligt på)
  2. Bestil i god tid så i når at få studietrøjerne inden afrejse
  3. Hav en tegning der er tydelig på hvid baggrund med tyk sort tush
  4. Spørg andre klasser og søg på internettet for at undgå en dårlig trykker (læs: en der er for dyr, langsom eller laver et dårligt tryk)
  5. Få pengene før du giver dine klassekammerater studietrøjen
  6. Få trøjerne sendt til skolen så du ikke skal slæbe dem hjemmefra og til klassen

Jeg håber at du kunne bruge mine tips, som du sikkert har læst dig frem til så bestiller man altså ikke bare lige sine studietrøjer. Det tog i hvert fald i omegnen af 3-4 uger fra vi gik igang til vi havde trøjerne. Og det er helt uden at tænke på hvor lang tid det tog at lave tegningen der skulle trykkes på vores studietrøjer!.