Hurtigt internet til folket

Hurtigt internet til folket

20/10/2016 Slået fra Af Erasmus

Hvis du også er ved at være godt træt af, at dit internet derhjemme er ved at være alt for langsomt, og hvis du er irriteret over, at du skal bruge en masse tid på, at en simpel mail skal afsendes, at billederne skal oploades på Facebook eller at hjemmesider du klikker ind på, ikke kommer særlig hurtigt frem på skærmen – Så skulle du prøve Fibernet.

Fibernet

Med fibernet er det slut med ventetiden, og du kan hurtigt både sende og modtage en masse data. Faktisk er fibernet Danmarks hurtigste og allerbedste internetforbindelse overhovedet, og benyttes allerede af mange tusind danskere i hele landet. Men hvorfor skal du så investere i fibernet, og hvad er det overhovedet for noget? Spørgsmål som disse vil blive besvaret i denne artikel, hvor du også kan få gode råd til, hvilken udbyder du skal vælge.

Det er klart, at arbejdet med den slags stiller store krav til det værktøj, der skal bruges.

Fibernet er et relativt nyt fænomen i Danmark, og er allerede et stort hit blandt de danske husstande. Fibernet er nedgravede kabler, der er lavet af et meget tyndt glas- eller plastikmateriale, som indeholder optiske fibre. Disse optiske fibre gør, at informationer kan sendes hurtigt fra A til B og fra B til A. Når disse kabler nedgraves, er der naturligvis en startstation og en endestation, hvor der står en såkaldt fiberboks. Fra denne boks kan der trækkes kabler og forbindelser ud til kunderne, som modtager deres internetsignal denne vej igennem.

Alt med i prisen

Fibernet gør det samtidig muligt, at få billig Tv og telefoni med i prisen, hvilket også kaldes for en pakkeløsning. Der findes mange forskellige pakkeløsninger med forskellige Mbit/s alt efter hvilke behov du har. Du kan blandt andet hos Waao! få en pakkeløsning, der lyder således; 30/30 Mbit/s inklusiv Tv og telefoni med 0 kroners abonnement til en pris af bare 169 kroner om måneden. Waoo! har netop vundet en pris som Danmarks bedste internetudbyder, da både service, pris og stabilitet er helt i top.  Lige nu kan du blandt andet få en god kampagnepris med fiberbredbånd. Det smarte ved fibernet er også, at alle elektroniske enheder i husstanden, kan benytte sig af det lynhurtige internet. I kan alle sammen være logget på nettet helt uden, at nogen af Jer vil opleve en forværret forbindelse.

Hvis du derimod ofte er på farten, og har mere brug for at kunne være online på internettet på cafeer, til og fra arbejde eller i bussen, er mobilt bredbånd lige noget for dig! Med mobilt bredbånd kan du faktisk være online lige meget hvornår og hvor du befinder dig henne i landet. Det eneste det kræver er, at der er en mobilmast i nærheden. Du får nemlig forbindelsen gennem disse, hvilket også er grunden til, at du kan få mobilt bredbånd direkte på din telefon. Hvis du ønsker at få mobilt bredbånd til din computer, får du det leveret i form af et USB-modem, som du blot skal sætte i computeren.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om hvilken udbyder, du skal vælge, kan du besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om pris, Mbit, service, kundefordele og meget mere. Dette giver et hurtigt overblik over de muligheder du har, og kan hjælpe dig med, at finde frem til netop dét, du har brug for.

Uanset hvad: Har du brug for at låne dig frem til penge, er internettet det bedste sted – og hvis det er under 10.000 kroner, kan du jo tage et SMS Kviklån og have penge i morgen! Et alternativ til de der lån er de lidt større og billige lån:

http://trygt.dk/