Professionelle mødelokaler i Kbh

Professionelle mødelokaler i Kbh

30/05/2019 Slået fra Af Kristian

I forrige uge var jeg inde i centrum for at se på nogle mødelokaler, som vi har brug for til det månedlige arrangement, vi holder i logen. Lokalerne, vi plejer at bruge, var bookede. Ærgerligt. Jeg plejer at være meget tilfreds med den service, vi får dér, men måtte til at lede efter andre lokaler. Derfor søgte jeg på internettet efter ”gode mødelokaler København” for at se flere muligheder end dem, jeg lige kender. Der var ret mange. Nu plejer arrangementet, vi holder ikke at være så stort. Så alle konferencelokaler med plads til mere end 20 personer, blev siet fra. Det snævrede min liste ned til få bureauer og hoteller, som tilbyder, at man kan leje et mødelokale i nogle timer.

15 – 18 personer

Arrangementet, vi holder denne gang, henvender sig til 15 – 18 personer, og det skal handle om at tage ansvar og gøre noget godt for sine medmennesker. Vi har et par talere, og én af dem er glad for at vise billeder samtidigt med, at han taler ved jeg. Så jeg har brug for et lokale, hvor de har en god projektor. Og et godt lydsystem, hvis han nu også finder på, at der skal lyd til billederne. Det ville han gerne have haft, sidst han talte, men vi var ikke forberedt på det, så han blev lidt skuffet. Måske kunne han lige havet givet mig besked om det, så ville jeg da have sørget for, at der var et lydsystem, som er nemt at bruge.

Nogle var ringe

Lokalerne, jeg var inde for at se på, lå på tre forskellige steder inde i København. Så jeg fik brugt hele dagen derinde. To af stederne lå egentligt ganske fint. Men de var simpelthen for gammeldags. Vi plejer at sørge for, at deltagerne sidder ved små borde, hvor de nemt kan se hinanden under diskussionerne efter talerne. De her lokaler var sådan nogen, hvor der kun var stole. Ikke engang et bord. Højst sådan et vippebræt på stolene, så man lige kan have en blok og en kuglepen liggende, hvis kuglepennen altså ikke falder ned. Du ved ligesom til forelæsninger eller gammeldags filmfremvisninger, hvor man sidder på rad og rækker. Det var ikke lige den slags lokaler, jeg havde i tankerne.

Jeg ville gerne have nogle lokaler, som er lidt mere moderne. Nu er det godt nok en gruppe ældre mænd, men de skal da have nogle faciliteter, som gør, at de kan planlægge de gode gerninger, de gerne vil gennemføre i samfundet. Én af dem har en fond, hvor han deler penge ud til fattige historiestuderende. God gerning.

Hvem vandt så?

Det sidste sted, jeg besøgte, var rigtigt fint. Moderne og gode faciliteter. Og søde mennesker. Og prisen indeholdt kaffe og småkager. Lige, hvad de kan lide. Projektor og lydsystem i topklasse. Hvor heldig kan man være. Det bedste var, at lokalerne ligger tæt på offentlig transport. Så skal de ikke bruge tid på at parkere deres biler. Men hvis de ikke vil med offentlig transport, så ligger der et parkeringshus lige rundt om hjørnet. Muligvis de bedste mødelokaler i København, jeg har set indtil nu. Og det var så dem her: https://mbkkursuslokaler.dk/